torstai 11. huhtikuuta 2019

5B:n museoretki

Ystävänpäivänä 14.2.2019 Pikku Huopalahden koulusta käytiin retkellä Helsingin Kaupunginmuseossa, Senaatintorin laidalla. 
    

Meidän luokkamme (5.b) kävi ensin Yliopiston päärakennuksessa katsomassa fossiileja. Museossa syötiin ensin eväät. Sitten mentiin aikakoneeseen, sinkouduttiin ajassa taaksepäin ja matkustettiin vuoteen 1909.  
                               
Siellä me autoimme yhtä rouvaa etsimään sen kavereita, jotka olivat hävinneet isoon seinään, jossa oli satoja ihmisiä. Meidän piti myös paperisilla puhekuplilla tehdä sarjakuva valokuvista. 
 

 Sitten matkustettiin 1950-luvulle. Meidän piti siellä auttaa yhtä neitiä, joka myös oli tullut aikakoneella ja oli töissä graafisena suunnittelijana. Me autettiin häntä piirtämään mainos yhdelle juomalle.  
 

Sitten matkustettiin vuoteen 1982. Meidän piti auttaa yksinäistä tyttöä, jolla ei ollut kavereita, koska hänkin oli tullut aikakoneella, ja meidän piti miettiä miten uusi oppilas saisi kavereita. Sitten taas matkustettiin. Meidän piti piirtää kaveri niin, ettei tussi yhtään nouse paperista. Kotimatkalla saatiin karkkia abeilta, joilla oli vika päivä lukiossa. Kerättiin karkkeja niin, että melkein eksyttiin omasta luokasta (edelleenkin 5.b). 

Kuvat Akseli I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.