tiistai 22. lokakuuta 2019

School Action Day 23.9.2019

3a oli school action day:ssä. School action day on koululaisten tapahtumapäivä, jossa kierrellään esim. toreilla ja eri pisteillä. Siellä oli sumopainia, formulakisa, discoauto, kiipeilyä, lennokkien tekemistä, youtubettajia, pelitalo ja koripalloa.    




Osallistuimme vesisankareihin: 
Ensimmäisellä rastilla snorklattiin. Saimme maskit ja sen jälkeen meidän piti lähteä kävelemään altaan reunaa. Sen jälkeen piti sukeltaa aarre Saimme uimalaudat ja uimme altaan toiseen päähän ja rasti loppui.  
Toisella rastilla meidän piti jakautua kahteen ryhmään: uimataitoisiin ja ei uimataitoisiin. Uimataitoiset saivat mennä uimarataan. Ne jotka eivät osanneet vielä uida saivat tehdä ihan mitä halusivat yhdessä altaassa.  
Kolmanneksi harjoiteltiin kanisteripelastusta syvässä altaassa. Ne jotka eivät osanneet uida saivat pelastusliivit ja ne jotka osasivat uida eivät tarvinneet pelastusliivejä. Kanisteripelastuksessa jos joku on merihädässä niin kanisterin narusta otetaan tiukasti kiinni ja sen jälkeen heitetään kanisteri merihädässä olevalle. Tehtävässä meidän piti vuorotella (alussa jakauduimme pareiksi.)  
Neljännessä pisteessä kaikki laittoivat pelastusliivit. Sen jälkeen piti hypätä pelastus hypyllä altaaseen ja sen jälkeen teimme erilaisia kelluntoja.


Saimme vesisankareista diplomit.


Retkellä oli mukana myös Sahra. Sahra oli koko ajan avulias ja vaikka hän ei ollut uimassa hän avusti silti vain kuivalta maalta. Hän yritti pitää kaikki rauhallisina. Hän myös muistutti, kun joku meinasi unohtaa hän tuki muita ja piti ryhmän kasassa. Siellä oli myös rehtori ja opettajista Armi ja Kirsi.




Kirjoittajina 3 a:n oppilaita 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.