tiistai 3. marraskuuta 2020

Pikkiksen Halloween 30.10. đŸ‘»đŸ‘œđŸŽƒ




MeillĂ€ oli TODELLA kiva Halloween. Halloweenia vietettiin perjantaina 30.11.


Sai pukeutua, oli asukilpailu (voittajat olivat ekaluokkalainen, nelosluokkalainen, ryhmislÀinen ja vallu) ja kuutoset tekivÀt Halloween radan. Kaikin puolin Halloween oli kiva.


TĂ€nĂ€ vuonna asukilpailu toteutui Koronan takia siten ettĂ€ rehtori kierteli luokissa ja valitsi neljĂ€ parasta asua. Sitten, tasan kello kaksitoista, rehtori kuulutti parhaat asut. Alun perin oli tarkoitus valita vain kaksi voittajaa, mutta asut olivat kuulemma niin hyviĂ€, ettĂ€ rehtori pÀÀtti valita neljĂ€ voittajaa. Asuja oli muun muassa vampyyreja, demoneja, piruja, verisiĂ€ haavoja, jopa yksi BANAANI joka olin muuten minĂ€đŸŒđŸ˜œ. P.s meitĂ€ on kaksi, toinen EI ollut banaani. Asut olivat todella hienoja, vaikka kaikilla ei niitĂ€ ollutkaan. (En tarkoita ettĂ€ jotkut olivat nakuja)đŸ€«.


Sen lisĂ€ksi meillĂ€ oli Halloween rata josta taisinkin jo mainita. Rata oli pakohuonepeli. Aluksi kuuntelimme videon, jossa meille selvisi ettĂ€ olimme mielisairaalassa. (Kaikki luokat menivĂ€t yksitellen). MeidĂ€t siis lukittiin huoneeseen josta emme pÀÀsseet pois ennen kuin olisimme keksineet ratkaisusanan, joka oli LÄÄKE. (Olisimme tietenkin muutenkin pÀÀsseet pois). Aikaa mysteerin selvittĂ€miseen oli 10 minuuttia.


Kirjoittajat

Aune 4b  & Aina 4a.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Huomaa: vain tÀmÀn blogin jÀsen voi lisÀtÀ kommentin.