tiistai 3. marraskuuta 2020

Pikkiksen Halloween 30.10. 👻👽🎃
Meillä oli TODELLA kiva Halloween. Halloweenia vietettiin perjantaina 30.11.


Sai pukeutua, oli asukilpailu (voittajat olivat ekaluokkalainen, nelosluokkalainen, ryhmisläinen ja vallu) ja kuutoset tekivät Halloween radan. Kaikin puolin Halloween oli kiva.


Tänä vuonna asukilpailu toteutui Koronan takia siten että rehtori kierteli luokissa ja valitsi neljä parasta asua. Sitten, tasan kello kaksitoista, rehtori kuulutti parhaat asut. Alun perin oli tarkoitus valita vain kaksi voittajaa, mutta asut olivat kuulemma niin hyviä, että rehtori päätti valita neljä voittajaa. Asuja oli muun muassa vampyyreja, demoneja, piruja, verisiä haavoja, jopa yksi BANAANI joka olin muuten minä🍌😜. P.s meitä on kaksi, toinen EI ollut banaani. Asut olivat todella hienoja, vaikka kaikilla ei niitä ollutkaan. (En tarkoita että jotkut olivat nakuja)🤫.


Sen lisäksi meillä oli Halloween rata josta taisinkin jo mainita. Rata oli pakohuonepeli. Aluksi kuuntelimme videon, jossa meille selvisi että olimme mielisairaalassa. (Kaikki luokat menivät yksitellen). Meidät siis lukittiin huoneeseen josta emme päässeet pois ennen kuin olisimme keksineet ratkaisusanan, joka oli LÄÄKE. (Olisimme tietenkin muutenkin päässeet pois). Aikaa mysteerin selvittämiseen oli 10 minuuttia.


Kirjoittajat

Aune 4b  & Aina 4a.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.