tiistai 15. marraskuuta 2016

4b Annantalolla

Annantalo on lasten, nuorten ja perheiden taidekeskus Helsingissä. Annantalossa annetaaan taideopetusta, pidetään näyttelyitä ja järjestetään esityksiä, tapahtumia ja työpajoja. Annantalon taideopetuksessa opiskellaan taiteen ilmaisukieltä ja tekniikoita Annantalon opettajat ovat ammattitaiteilijoita. Vuosittain Annantaloon opetukseen osallistuu n. 10 000 helsinkiläistälasta ja nuorta.
Lähde: www.annantalo.fi

Kävimme tiistaisin Annantalolla 5 viikon ajan. Menimme 10 ratikalla Sokoksen eteen ja kävelimme loppumatkan Annantalolle. Annantalolla oli kolme ryhmää tanssitaide, tekstiilitaide ja animaatio. Tanssitaiteessa liikuttiin eri ruumiinosia käyttäen. Tekstiilitaiteessa maalattiin ja piirrettiin. Animaatiossa tehtiin ensin henkilöt ja taustat jotka ovat sitten animaatioissa.



Tanssitaide


Meidän pajassa oli 5 oppilasta. Meidän paja oli tanssitaide. Siinä ryhmässä oli 2 poikaa ja 3 tyttöä. Me menimme vaihtamaan vaatteet pukuhuoneeseen. Me aina ensin lämmiteltiin hassun musiikin tahdissa. Sitten me harjoiteltiin askelia. Se oli todella hauskaa ja siinä oli hauska musiikki. Me käytiin kerran pukuvarastossa. Aina kun me mentiin pukuvarastoon niin saatiin kokeilla vaatteita. Me tanssittiin ne asut päällä. Siinä tuli tosi kuuma. Meidän tanssissa oli askelia ja pyörähdyksiä. Tanssi oli välillä vaikea muistaa, mutta silloin voi onneksi katsoa kaverilta mallia. Teimme metsätanssin ja omat tanssimme ja sitten vielä ryhmätanssin. Lopuksi esiteltiin ne tanssit opettajalle ja omalle luokalle.



Tekstiilitaide

Meitä on tekstiilitaiteessa 5 oppilasta. Me maalattiin ensimmäisellä kerralla oma uni. Toisella kerralla me aloimme kehitellä pahvilaatikoista omia uniamme. Me maalasimme pahvilaatikot, sitten me aloimme kehittämään unissamme nähtyjä tapahtumia tai tavaroita.















Animaatio

Animoinnissa on tarkoitus tehdä liikkuvaa kuvaa. Teemme vaha-animaatiota. Luokaltamme animaatiossa on 6 oppilasta. Ekalla kerralla suunnittelimme tyyppejä piirtämällä seuraavalla kerralla teimme tyyppejä vahahsta. Toisella kerralla saimme tyyppimme valmiiksi ja alettiin animoimaan. Kolmannella kerralla jotkut saivat jo alkaa editoimaan. editoimme ohjelmalla nimetltä iMovie. Neljännellä kerralla editoimme lisää. Viidennellä kerralla poltimme animaatiomme levylle. Kuvaamme ohjelmalla nimeltä Dragonframe.



Kirjoittajat: Akwasi, Neo, Ronja, Aino, Tiia, Jessica ja Sasu 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.